Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Stonebringer - Echo-λόγιο


Οι Stonebringer Απαντούν:
1)Τι συμβολίζει το όνομα σας; Η αλήθεια είναι ότι δε θέλαμε να πετύχουμε κάποιο συμβολισμό με το όνομα της μπάντας.Παραφράσαμε ένα creature από το Dungeons And Dragons και το κάναμε από Stonesinger,Stonebringer.Θα μπορούσε να συμβολίζει τα βάρη της ζωής ενός ανθρώπου.
2) Χρήμα ή δόξα; Δόξα.
3) Πως θα προβάλεις με μια λέξη ή μια φράση την μπάντα σου; Κράμα.
4) Σημείο μηδέν της μπάντας Η ηχογράφηση του πρώτου promo cd μας Born To Jam On The Streets
5) Τι μουσική σας εκφράζει λιγότερο ή καθόλου Δεν έχουμε εξερευνήσει ακόμη όλα τα είδη μουσικής ώστε να μπορούμε να τα αποκλείσουμε κιόλας αλλά σίγουρα τα σκυλάδικα δεν είναι ωραία .

6) Αν ήταν υπερόπλο η μουσική που θα την χρησιμοποιούσατε; Για να κάνουμε τους ανθρώπους σωστούς ακροατές.
7) Με ποιον θα θέλατε να ανεβείτε στην σκηνή; Με ποιον να ξεκινήσουμε ?νεκρούς η ζωντανούς? (χαχαχα)
8 ) Η μουσική σαν πολιτική ή θρησκευτική έκφραση; Τίποτα από τα δύο ,εκτός αν εξισώσουμε τη θρησκευτική έκφραση με την υπαρξιακή.Γενικότερα αποφεύγουμε τη στρατευμένη τέχνη.
9) Οι επιρροές σας; Επιρροές δεν είχαμε ποτέ κοινές.Συμβατικά είχαμε καταλήξει σε κάποιες μπάντες που ακόμη κι αυτές δεν ισχύουν πλέον.Η διαφορετικότητα αυτή μας βγήκε σε καλό/.
10) Μέσον ή σκοπός το συγκρότημα; Μέσο για να παίζουμε τη μουσική μας καθώς και να ανταλλάζουμε απόψεις και ιδέες ως μουσικές μονάδες.
11) Μέσον ή σκοπός η μουσική; Σκοπός.θέλουμε να γράφουμε καλή μουσική που να μπορεί να εμπνέει και του στίχους.

12) Το ταλέντο συνοδεύει την αλαζονεία ή την ταπεινοφροσύνη Μια και το ταλέντο είναι κάτι που σου δωρίζει το σύμπαν, το πως θα νιώθεις για το χάρισμα αυτό έχει να κάνει με τη νοημοσύνη και την αντίληψη του κάθε παραλήπτη.
13) Συμβολικά με ποιο ζώο θα παρομοιάζατε την μπάντα; Ελληνικό Τσοπανόσκυλο.
14) Μια ευχή για την μπάντα Να πάει καλά ο καινούργιος μας δίσκος.
15) Ποιο είναι το πιο σκοτεινό σημείο της μουσικής δημιουργίας; Η μεταξύ μας συμφωνία.

Θα τους ακούσετε εδώ : http://stonebringer.bandcamp.com θα τους βρείτε εδώ: http://facebook.com/stonebringer θα τους δείτε εδώ : http://youtube.com/stonebringerofficial

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου